Badass Republic tar pulsen på Athleisure trenden!

Badass Republic tar pulsen på Athleisure trenden!

Badass Republic tar pulsen på Athleisure trenden!

Älskar du också att gå runt i träningstights dygnet runt? Då är athleisure är trenden något att spana in. Denna trend, som föddes under förra årets lockdown, innebär att du blandar in dina träningskläder i din vanliga garderob. Gränsen mellan träningskläder och vardagskläder suddas mer och mer ut och bildar istället den perfekta outfiten som funkar hela vägen från morgon till kväll. 

Under senaste året kunde vi se att en av sakerna som gjorde att folk inte blev galna var träning. För de som befann sig i lockdown var det hemmaträning, en promenad med grannens hund, dagliga promenaden till affären eller bara att smyga ut och göra burpees på innergården. Det är fantastiskt att se hur människor har prioriterat träning och hittat sätt att träna på som ingen hade tänkt på tidigare. 

Här i Sverige har vi varit mer lyckligt lottade och har under större delen av året kunnat fortsätta träna i vår box eller på vårt gym. Den allt mer aktiva livsstilen har gjort ett stort stort avtryck även inom mode och Athlesuire trenden fortsätter att växa. För alla oss som redan innan pandemin mestadels klädde oss i träningskläder är det en fröjd och för oss som varumärke ger det större möjligheter och kreativt utrymme att skapa riktigt coola kläder som du kan använda på så många olika sätt.

Enligt trendspanarna ser vi inget slut på det här trenden utan den kommer växa under hösten 2021, så det är bara att hoppa i tightsen och matcha med klackar och jacka så är du redo. Vi kommer fortsätta att se mycket mönster och färg inom athleisure men inom en mer nedtonad färgpalett. De gälla 90-tals färgerna byts ut mot mer jordiga 70-tals färger tillsammans med monokromt och tvåfärgade plagg. Men från 90-talet fortsätter vi se de croppade tröjorna och byxorna med hög midja.