Köpvillkor

Dessa köpvillkor är tillämpliga i fall svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa köpvillkor. 

FÖRETAGET 

Beatyourbest.se, organisationsnr: 559105-5990 
Adress: Hortensiagatan 3 
E-post: kontakt@beatyourbest.se 
Vi innehar F-skattebevis. 

FRAKTKOSTNAD 

För aktuell fraktkostnad se kassan. 

BETALNINGSAVGIFTER 

För betalsätten leasing och delbetalning tillkommer dock vissa kostnader som t ex aviavgift och uppläggningsavgift. 

BETALNING 

Kortbetalning 
Tillåtna kort på Beatyourbest.se är American Express, VISA och MasterCard. Inga extra kostnader tillkommer. Vid betalningen anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden som står angiven på baksidan på kortet. Beatyourbest.se använder 3D-secure, som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och MasterCard. Orderns totala belopp reserveras direkt på ditt konto men beloppet dras först vid leverans av ordern. 

LEVERANSER 

Leveransvillkor 
Leverans sker från våra leverantörers lager till en av dig angiven leveransadress. Produkten levereras fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Våra leverantörer förbehåller sig rätten att välja speditör för samtliga leveranser. Det är på köparens ansvar att säkerställa att leveransadressen som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt. Det är också köparens ansvar att vara nåbar i samband med leverans. Risken för varan övergår på köparen efter mottagandet. Köparen ansvarar för att undersöka förpackningen tillsammans med transportören och att rapportera eventuella synliga skador på fraktsedeln. 

Leveranstider 
På webbplatsen anges våra preliminära leveranstider. För mer precisa leveranstider för respektive produkt ber vi dig kontakta oss via e-post kontakt@beatyourbest.se. 

Transportskador 
Köparen ansvarar för att undersöka förpackningen tillsammans med transportören och att rapportera eventuella synliga skador på fraktsedeln. 

Leveranshinder 
Vid leveranshinder som beror på att du som kund lämnat felaktiga uppgifter om leveransadress, eller kontaktuppgifter som t ex e-postadress eller mobilnummer för avisering debiteras du en avgift. Var därför noga med att kontrollera att alla uppgifter stämmer innan du genomför ditt köp. Mottagaren måste också kunna legitimera sig vid paketutlämning. Om du bokar in en leverans med något av våra fraktbolag men blir förhindrad att ta emot godset måste detta snarast meddelas fraktbolaget så att de kan boka om leveransen. Om du inte meddelar dem, eller om de på annat sätt blir förhindrade att utföra leveransen (exempelvis att du inte öppnar när de ringer på dörren) kommer du att debiteras en avgift för leveranshinder. Avgiften är motsvarande fraktbolagets taxa. 

FÖRETAGSBESTÄLLNINGAR 

Tvist mellan två eller flera företag avgörs som regel i domstol. 

Köplagen gäller för beställningar av företag. Köplagen är dispositiv vilket för att inblandade företag kan avtala andra överenskommelser än vad köplagen föreskriver. 

ÖPPET KÖP/RETURER 

Du full bytes- eller returrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Vill du ångrat ditt köp ombeds du kontakta oss via e-post till kontakt@beatyourbest.se. 

Returnerade varor måste vara oanvända och i originalemballage för att full återbetalning ska ske. Är varan monterad/brukad görs ett prisavdrag om 20% vid återbetalningen. 

Öppet köp gäller ej på reservdelar och specialbeställda varor. 

REKLAMATION 

Privatpersoner 
Önskemål om reklamation skall delges oss inom skälig tid från då felet upptäckts. Är garantitiden utgången är det köparens ansvar att påvisa att felet redan fanns vid leveranstillfället. Konsumentköplagen samt andra tillämpliga lagar ger dig som kund viktiga rättigheter som en treårig reklamationsrätt mot ursprungliga fel på varan. För mer information se http://www.konsumentverket.se/ 

Företag 
Önskemål om reklamation skall delges oss inom skälig tid från då felet upptäckts. Är garantitiden utgången är det köparens ansvar att påvisa att felet redan fanns vid leveranstillfället. 
Köplagen och övriga tillämpliga lagar ger dig som näringsidkare vissa rättigheter, normalt 2 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel på varan. 

Vid eventuell tvist så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. 

INFORMATION 

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i information samt bild och videomaterial på webbplatsen. Vi kan inte heller garantera att produktbilder och miljöbilder återger en varas exakta utseende samt beskaffenhet. 

GARANTIER 

Minst ett års fabriksgaranti, utöver konsumentköplagens 3-åriga reklamationsrätt, lämnas på samtliga produkter i sortimentet om inget annat uttryckligen anges. Garanti gäller ej för fel som orsakats av felaktig användning av produkten. 

För företagare gäller endast garanti för artiklar som är avsedda för sådant bruk. Se respektive produktsida för information angående vilken användargrupp produkten är avsedd. Du är givetvis välkommen att kontakta oss via kontakt@beatyourbest.se för frågor gällande vilka produkter som är avsedda för att brukas av företag. 

PERSONUPPGIFTER 

När du använder siten och våra tjänster kommer vi behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. 

INFORMATION OM ODR 

Läs mer om EUs regler för konsumenttvister och om tvistlösning (ODR) här. https://webgate.ec.europa.eu/odr/  

COPYRIGHT 

Innehållet på www.beatyourbest.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt (§ 49 URL). 

 

 

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.