För att kunna erbjuda dig snabba leveranser sker leveranserna alltid direkt från våra leverantörer till den leveransadress som angivits vid utcheckning. Våra leverantörer har därmed rätten att själva välja speditör för samtliga leveranser.

Eftersom att leverans sker direkt från leverantör ber vi dig kontakta oss via e-post kontakt@beatyourbest.se för mer precisa leveranstider. Våra leveranstider är i regel 7-14 dagar.

När produkten är på väg till dig kommer du få en bekräftelse från speditören att kontakta dig och avisera leveransen.

Observera att träningsmaskiner och annan utrustning av unik karaktär kan ha förlängda ledtider. Kontakta oss för mer information om respektive produkt.

Läs vidare i detalj om leveransvillkoren i våra köpvillkor.

Andréas Johansson är en av Sveriges största namn inom padel som 2017 valde att ägna sin tid helt åt coacha andra i sporten som ligger honom varmt om hjärtat

"Tränarrollen har jag satsat på fullt ut sedan 2017 och har arbetat med våra landslag sedan 2018"

LÄS MER OM ANDREAS
Mitt namn är Frida Bostrand och jag satsar helhjärtat på padel. Jag kommer från Malmö men har valt att lägga min träningsbas i Helsingborg

"Jag är väldigt glad att få vara ambassadör för Be at your best då jag verkligen brinner för träning och hälsa"

LÄS MER OM FRIDA
Mitt namn är Henric Hagman, jag är 29 år och är professionell Discgolfare sedan 2013. Jag har alltid haft ett intresse för sport och träning i allmänhet intresserar mig.

"På meritlistan finns bland annat tre SM-guld, ett silver, samt en fjärdeplats på Europamästerskapet 2021"

LÄS MER OM HENRIC
TILLBAKA TILL TOPPEN