FAKTURA 

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Klarna. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar (välj i så fall kortbetalning eller förskottsbetalning). Samtliga fakturor är av Beatyourbest.se överlåtna till Klarna. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. 

LEASING 

I samarbete med Wasa Kredit (en del av Länsförsäkringar) erbjuder vi leasing som är en förmånlig form av långtidshyra där man fördelar kostnaden över tiden. Wasa Kredit äger objektet men du som kund nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses avtalet till ett restvärdet på 10%. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. 

Leasing gäller endast för företag. Privatpersoner väljer förslagsvis Delbetalning istället. 

Exempel månadskostnad för leasing: 

Köpbelopp 

Månadskostnad (36 mån) 

5 000 kr 

142 kr 

10 000 kr 

284 kr 

15 000 kr 

426 kr 

20 000 kr 

568 kr 

30 000 kr 

853 kr 

40 000 kr 

1 137 kr 

50 000 kr 

1 421 kr 

75 000 kr 

2 131 kr 

100 000 kr 

2 842 kr 

150 000 kr 

4 263 kr 

 
 Avgifter: Aviavgift 45 kr och uppläggningsavgift 595 kr. 
 Första förhöjd / Kontantinsats: 0 kr. 
 Restvärde: 10 %. 
 Amorteringstid: 36 mån. 

Leasing går att förtidslösa. Wasa Kredit har äganderättsförbehåll i objektet, dvs objektet går inte att sälja utan att leasingen är löst. 

KORTBETALNING 

Tillåtna kort på Beatyourbest.se är VISA och MasterCard. Inga extra kostnader tillkommer. Vid betalningen anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden som står angiven på baksidan på kortet. Beatyourbest.se använder 3D-secure, som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och MasterCard. All information som skickas är krypterad, vilket gör att obehörig inte kan få tillgång till känslig data gällande er kortbetalning. För smidig och säker hantering av kostnader som kan tillkomma i efterhand (exempelvis tillval som ni önskar i efterhand) lagras dina kortuppgifter för detta ändamål. Beatyourbest.se har inte tillgång till kortuppgifterna utan dessa hanteras till fullo av Shopify Payments. 

VID FÖRSKOTTSBETALNING 

Totalsumman sätts in på bankgironummer. Då pengarna är oss tillhanda skickas ordern omgående. Observera att bankernas hantering kan innebära ett par bankdagars fördröjning från betalningstillfället. Kontakta oss för mer information. 

 

Andréas Johansson är en av Sveriges största namn inom padel som 2017 valde att ägna sin tid helt åt coacha andra i sporten som ligger honom varmt om hjärtat

"Tränarrollen har jag satsat på fullt ut sedan 2017 och har arbetat med våra landslag sedan 2018"

LÄS MER OM ANDREAS
Mitt namn är Frida Bostrand och jag satsar helhjärtat på padel. Jag kommer från Malmö men har valt att lägga min träningsbas i Helsingborg

"Jag är väldigt glad att få vara ambassadör för Be at your best då jag verkligen brinner för träning och hälsa"

LÄS MER OM FRIDA
Mitt namn är Henric Hagman, jag är 29 år och är professionell Discgolfare sedan 2013. Jag har alltid haft ett intresse för sport och träning i allmänhet intresserar mig.

"På meritlistan finns bland annat tre SM-guld, ett silver, samt en fjärdeplats på Europamästerskapet 2021"

LÄS MER OM HENRIC
TILLBAKA TILL TOPPEN