Här kan du du läsa om vilka villkor som gäller för deltagande i tävlingar adresserade Be At Your Best AB.

 1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt för att skicka ytterligare erbjudanden via mail och sociala medier, så som Facebook och Instagram, inom ramen för Be At Your Best verksamhetsområde, det vill säga kost, träning och hälsa. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kan personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 3 nedan.
 2. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.
 3. Ansvarig för tävlingen är:
  Be At Your Best AB Hortensiagatan 3, 256 68 Helsingborg
 1. För att delta i tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
 2. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Be At Your Best AB. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Be At Your Best AB får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom bolagets normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 3. Vinnaren utses av Be At Your Best AB
 4. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person.
 5. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via den e-post-adress som angetts. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 6. Anställda via Be At Your Best AB får inte delta i tävlingen.
 7. Be At Your Best AB tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävling.
 8. Slutdatum för tävlingen finns specificerad i tävlingsinlägget. Tävlingen startar i samband med att tävlingsinlägget publiceras.
Andréas Johansson är en av Sveriges största namn inom padel som 2017 valde att ägna sin tid helt åt coacha andra i sporten som ligger honom varmt om hjärtat

"Tränarrollen har jag satsat på fullt ut sedan 2017 och har arbetat med våra landslag sedan 2018"

LÄS MER OM ANDREAS
Mitt namn är Frida Bostrand och jag satsar helhjärtat på padel. Jag kommer från Malmö men har valt att lägga min träningsbas i Helsingborg

"Jag är väldigt glad att få vara ambassadör för Be at your best då jag verkligen brinner för träning och hälsa"

LÄS MER OM FRIDA
Mitt namn är Henric Hagman, jag är 29 år och är professionell Discgolfare sedan 2013. Jag har alltid haft ett intresse för sport och träning i allmänhet intresserar mig.

"På meritlistan finns bland annat tre SM-guld, ett silver, samt en fjärdeplats på Europamästerskapet 2021"

LÄS MER OM HENRIC
TILLBAKA TILL TOPPEN