Frida Bostrand


Frida Bostrand

 

Mitt namn är Frida Bostrand och jag satsar helhjärtat på padel. Jag kommer från Malmö men har valt att lägga min träningsbas i Helsingborg med Andreas Johansson. Jag tog studenten 2021 och har sedan dess valt att lägga all min tid på padel. Mitt huvudmål är att spela WPT (World Padel Tour) men även att komma med i landslaget. Tre ord som beskriver mig är ambitiös, tävlingsinriktad och envis. 

Träning och tävling har alltid varit en stor del av mitt liv. Innan jag började med padel spelade jag tennis på en hög nivå och tävlade både nationellt och internationellt. Mina bästa meriter inom tennisen är två individuella SM-guld, landslags uppdrag och ungdoms OS. Under gymnasietiden tappade jag motivationen för tennisen och hittade därmed kärleken till padel. Sedan dess har jag varit fast för padel och valde därför att lägga ner min tenniskarriär när jag tog studenten. För mig var det ett självklart val att påbörja en ny satsning i en ny idrott. 

Just nu tränar jag med Andreas Johansson i Helsingborg på Padel Crew (Padel United). Det är väldigt inspirerande och motiverande att få jobba med Andreas och vara med i teamet i Helsingborg. En vanlig dag för mig brukar bestå av padelträning och fysträningen som prioriteras högt för att hålla mig skadefri. Veckorna styrs efter tävlingsschemat, är det tävling till helgen blir det lite lugnare träning i slutet av veckan då matcherna ofta spelas på helgen. 

Jag är väldigt glad att få vara ambassadör för Be at your best då jag verkligen brinner för träning och hälsa. Att få hjälp på vägen med min resa och även vara en del av Be at Your best resa betyder väldigt mycket. Med hjälp av Be at your best kan jag som elitidrottare få hjälp med att maximera mina träningsresultat. Jag hoppas kunna inspirera och motivera flera genom mitt ambassadörskap! 

 

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.