Crossfit träningsformen med fokus på naturliga rörelser

Crossfit sporten med ständig variation, funktionella rörelser och hög intensitet. Här handlar det inte om att var bäst i en gren utan att ständigt bli bättre i flera moment.

I de så kallade boxarna tränar man i grupp för att utveckla sin kropp i bland annat rörlighet, kondition, uthållighet, styrka, snabbhet och smidighet.

Crossfit en vändpunkt i livet

Många upplever att crossfit är en vändpunkt i livet. Där träningsrutinerna börjar falla på plats samtidigt som medvetenhet om kost och hälsa. När du utövar crossfit är det viktigt att äta tillräckligt med protein och kolhydrater för att orka träna och prestera utan att lägga på dig onödig kroppstyngd i form av fett. 

För maximal effekt är det alltid en god idé att kombinera din kost med kosttillskott. 

PWO - ska intas innan träning för att hjälpa dig fokusera bättre samt öka din muskeluthållighet, styrka och mjölksyretröskel. 

BCAA - aminosyror som hjälper dig bibehålla och öka muskelmassan. Perfekt att dricka under ditt träningspass för att öka kroppens återhämtning. Dessutom ger den en extra härlig smak på ditt vatten. 

Proteinpulver - hjälper dig med återhämtning och muskeluppbyggnad. En proteinshake är därför perfekt att ta direkt efter ditt pass. 

PRODUKTER

Crossfit på hemmaplan

I crossfit är det främst din kropp och kroppsvikt som används som träningsredskap. Med det sagt kan det däremot vara behjälpligt med viss utrustning. För dig som vill kunna utöva crossfit även på hemmaplan bör investera i produkter som hantlar, medicinboll, kettlebell, skivstång och viktväst. 

PRODUKTER

Funktionella och slitstarka crossfit tights

Crossfit är en tuff sport som sätter höga krav på dina träningskläder. Slitstyrka och komfort är viktigt för att dina kläder hålla och vara bekväma oavsett om du springer eller lyfter tungt. Träningskläderna från Badass Republic är både hållbara och bekväma vilket gör att du helhjärtat kan fokusera på träningen. Dessutom är dessa tights grymt snygga vilket gör dem perfekta för både träningspasset och rundan på stan. 

PRODUKTER

Kontakta oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.